Nyhedsarkiv

B&U Kursus 2019

I weekenden 9.-10. november havde vi for 14. gang kursus for børn og unge dansere og spillemænd på Sdr. Felding Skole.

Nattevagterne har igen skrevet en artikel med nogle indtryk fra dagen, som du kan læse her.

Du kan se nogle billeder fra kurset i her.

 Forårsopvisning og afslutning

Lørdag den 2. april havde vi vores forårsopvisning med opvisning af både børne- og voksenhold. En rigtig god eftermiddag / aften, som sluttede med spisning og legestue.

Tak til alle for en god sæson.

 

 

B & U Kursus

For 10. gang har der været afholdt B & U kursus på Sdr. Felding Skole. 23 spillemænd og 41 dansere i alderen fra 5 - 21 år havde en fantastisk dag med dans, musik, konkurrencer og hyggeligt samvær.

Nattevagterne har skrevet en artikel om kurset, som du kan læse her.

 

 

Du kan se flere billeder fra kurset her.

 

 

 
En stor spillemand er gået bort

Lørdag d. 26. september 2015 døde Knud Ager – en spillemand, som har spillet 41 år for Sdr. Felding og omegns folkedanserforening. Knud var en spillemand med årtiers erfaring. Der fandtes stort set ikke den folkemelodi, som han ikke kendte. Knud havde en stor viden om dans og musik og i hans kælder var der fyldt op med noder, beskrivelser og optagelser. Den viden gav Knud i rigt omfang videre på diverse kurser, legestuer og stævner landet over. Hvor Knud spillede, kom folk fra nær og fjern for at høre hans dejlige dansemusik. Knud var en stor og anerkendt spillemand, som har haft utallige spilleføl med sig. De kom for at spille med ham og lære af hans store erfaring. Knud skabte stor glæde og danselyst, og vi havde mange skønne stunder med ham i Sdr. Felding.
Æret være Knuds minde og tak for alt musik.

 

Artikel i Ugeposten

Børneholdet har haft besøg af journalist Astrid Vestergaard fra Ugeposten, og hun har skrevet en fin artikel, som var i avisen i uge 7.

Du kan læse artiklen her.  

   

 


To af vores unge medlemmer har skrevet en artikel om foreningen, som har været i nogle af de lokale aviser. 

Du kan læse artiklen her.