Sdr. Felding og omegns Folkedanserforening - Velkommen

Velkommen

Info om nye datoer

Det er ikke blevet til meget dans i denne sæson, og det ser desværre hellere ikke ud til at der bliver noget.

Så ang. kontigent tilbagebetaling for jer der har betalt for hele sæsonen, og ønsker penge retur, vil vi gerne at i kontakter Niels Jørn inden 1. April ellers vil vi betegne det som en støtte til foreningen og sige tusind tak. For de som har købt medlemskort er der ingen refusion.

D. 4. Januar skulle vi have afholdt midtvejsmøde ( bestyrelsen, ledere og spillemænd) Den har vi valgt at flytte til D. 4. Marts kl. 19 og så må vi se om det kan lade sig gøre til den tid.

D. 11. Februar står der generalforsamling i vores sæsonplan , i vedtægterne står der at den skal afholdes i første kvartal, men det tænker vi ikke er muligt. Derfor er den nye dato Torsdag D. 22. April kl. 19.30 i Spejlsalen. Linette ønsker ikke genvalg, så skulle der være en ,som tænker:"Hey nu er det hvis min tur til at tage en tørn" så kontakt endelig bestyrelsen.

Vi savner jer alle sammen, så derfor har vi prøvet at sætte et par datoer til gåture i det fri, eller hvad der kan lade sig gøre til den tid. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen D. 30. Maj og D. 27. Juni Kl. 19.30 Der kommer mere om det senere.

Lige nu arbejder vi på næste sæson, som forhåbentlig bliver normal. Dog en del udfordringere da Ulla har valgt at stoppe som leder, da bentøjet ikke vil det samme, som hun gerne vil. Vi har erfaret at en ny leder ikke hænger på træerne her omkring. Så vi arbejder på flere modeller, med mulighed for at dele sæsonen op i flere ledere m.m. Kender du en som kan passe ind til vores hold, så giv endelig besked.

 

B&U Kursus 2019

I weekenden 9.-10. november havde vi for 14. gang kursus for børn og unge dansere og spillemænd på Sdr. Felding Skole.

Nattevagterne har igen skrevet en artikel med nogle indtryk fra dagen, som du kan læse her.

Du kan se nogle billeder fra kurset i her.